Gemensamhetslokalen

Gemensamhetslokal, övernattningsrum och bastu


Gemensamhetslokalen kan boka för möten, kalas och fester för 10-15 personer och som gästlägenhet. Det går att boka hela gemensamhetslokalen inkl övernattningsrum och bastu eller övernattningsrummet alternativt lokalen med bastu separat. Om du bokar en del så finns det ingen som kan boka resterande delar samtidigt.


Inredning och utrustning

Lokalen har wifi. Köket är utrustat med häll/ugn, kyl/frys, diskmaskin och husgeråd. Det finns handikapptoalett och separat bastu med dusch. I övernattningsrummet finns en dubbelsäng och en enkelsäng. Det finns två uppblåsbara madrasser, kuddar och täcken. Lakan och handdukar måste medtas. 


Bokning

Bostadsrättsföreningen Ängshusen (bokamera.se)

Bokning kan göras tidigast 90 dagar innan den dagen du vill boka. Du kan ha max 3 pågående bokningar samtidigt per lägenhet och använda samma mejladress varje gång du bokar. Du betalar samtidigt som du bokar. Det går att betala med swish, kort eller banköverföring. Om du inte betalar inom 30 minuter så avbokas din bokning automatiskt. När du bokat och betalt får du en bokningsbekräftelse med sexsiffriga koden till kodlåset  1 dygn innan bokningsdatumet skickas en bokningspåminnelse ut på nytt med den sexsiffriga koden till kodlåset.


Avbokning med återbetalning måste göras senast 4 dagar innan bokningstillfället så andra ska ha möjlighet att boka istället. Bokningar mer är 5 dagar i följd måste avbokning göras 1 vecka innan första bokningstillfället. För avbokning följ instruktionen på bokningsbekräftelsen.


Bokningsalternativ

Gemanssamhetslokal inkl övernattningsrum och bastu

Dygn kl 11-11, 300 kr, bokningsbart 1,2,3,4,5,6 eller 7 dygn i följd

Övernattningsrum

Natt kl 21-11, 200 kr, bokningsbart 1 dygn 

Gemensamhetslokal+bastu dag eller kväll 5 timmar

Dag kl 11-16 alt kväll kl 16-21, 100 kr per bokningsbar tid 


Städregler

Som hyresgäst ansvarar du för städning av lokalen. Städmaterial och rengöringsmedel finns i städskåpet. I köket ska kyl/frys och diskmaskin vara tömd och husgeråden vara i skåpen. Skräp- avfalls- och kompostpåsar ska vara tömda. Se till att det finns toalett- och handpapper samt tvål på toaletten (finns i städskåpet). Täcken och kuddar ska läggas kvar i sängarna. Städa som du själv vill ha den när ni hyr nästa gång. Om städningen ej har skötts eller saker lämnats kvar i lokalen debiteras en tilläggsavgift.


Frågor

lokal@angshusen.se