Gemensamhetslokalen

Gemensamhetslokal, övernattningsrum och bastu


Gemensamhetslokalen kan boka för möten, kalas och fester för 10-15 personer och som gästlägenhet. Det går att boka hela gemensamhetslokalen inkl övernattningsrum och bastu eller övernattningsrummet alternativt lokalen med bastu separat. Om du bokar en del så finns det ingen som kan boka resterande delar samtidigt.


Inredning och utrustning

Köket är utrustat med häll/ugn, kyl/frys och husgeråd. Det finns handikapptoalett och separat bastu med dusch. i övernattningsrummet finns en dubbelsäng och en enkelsäng. Det finns två uppblåsbara madrasser, kuddar och täcken. Sängkläder och handdukar måste medtas.


Bokning

Bostadsrättsföreningen Ängshusen (bokamera.se)

Bokning kan göras tidigast 90 dagar innan den dagen du vill boka. Du kan ha max 3 pågående bokningar samtidigt.


Du betalar samtidigt som du bokar. Det går att betala med swish, kort eller banköverföring. Om du inte betalar inom 30 minuter så avbokas din bokning automatiskt. 1 dygn innan bokningsdatumet skickas en bokningspåminnelse med den sexsiffriga koden till kodlåset.


Avbokning med återbetalning måste göras senast 4 dagar innan bokningstillfället så andra ska ha möjlighet att boka istället.


För bokning över storhelger ska du lämna intresseanmälan till bokning@angshusen.se senast 15/11 för jul/nyår/trettonhelgen och 1/3 för påsk. Om flera är intresserade sker lottning därefter.


Bokningsalternativ

Gemanssamhetslokal inkl övernattningsrum och bastu

Dygn kl 11-11, 300 kr, bokningsbart 1,2,3,4,5,6 eller 7 dygn i följd

Övernattningsrum

Natt kl 21-11, 200 kr, bokningsbart 1 dygn 

Gemensamhetslokal+bastu dag eller kväll 5 timmar

Dag kl 11-16 alt kväll kl 16-21, 100 kr per bokningsbar tid 


Städregler

Som hyresgäst ansvarar du för städning av lokalen. Städmaterial och rengöringsmedel finns i städskåpet. I köket ska du tömma diskmaskinen och ställa tillbaka husgeråden i skåpen. Frys och kyl ska vara tömd. Skräp och avfall måste du själv slänga. Kompost- och avfallspåsar i kök och badrum ska vara utbyta. Städa som du själv vill ha den när ni hyr nästa gång. Om städningen ej har skötts debiteras en tilläggsavgift om 500 kr.


Frågor eller synpunkter

Kontrollera lokalen snarast efter din bokningstid startat, för dygnsbokning senast kl 19.00.

Har du frågor eller synpunkter så kontakta bokning@angshusen.se